perjantai 6. toukokuuta 2022

Itse asiaan esim Pensasaidan leikkaus, onko muuta leikattavaa, pihapuun kaatoa, maanmuokkausta etc + Tarkka osoitteenne

Piha- ja puutarhatyöt  Pihapuiden korkeiden oksistojen katuvarsipuiden harvennustyöt Talonmiespalvelu@gmail.com Tampere 


Arvon Asiakas tavoitteena reilu peli, eikä arpajaiset arvailuina, kiitos, joten selkeys tiedustelussanne kunniaan asiakastiedusteluissanne: 
=> Paikka = Osoite, toiveaika, mikä kohde (kuusiaita, orapihlaja, aronia etc?) + jtkn kuvia kohteesta / kohteista liitteenä esim oheiseen tapaan:


Samoin onko maksaa heti vai ei? Laskuun en tee kenellekään, vaan etenen ennakkomaksuin, käteisenä ensisijassa.

Jollei ole maksaa heti niin harvoin sitä on myöhemminkään varaa. Jos haluaa maksaa tilille niin se pitää näkyä tilillä ennen toimiani tilauksen mukaan. 
Piha- ja puutarhatyöt Tampere puiden pensaiden leikkaukset ja hakettamiset STIHL GH 460 C Hakkurilla 6.5.2022 pic5

Yhteydenotot ensisijassa Talonmiespalvelu@gmail.com sähköpostilla kaikki toivomani asiat puolin ja toisin, sovittu?

Olavi 044-3380291 whatsup (viime hetken tarkennuksia, esim säätilanne muuttunut, katsotaan kuiva päivä tmv)

Siksi käteinen on aina kätevin virallinen tapa. Laskuun ei saa edes muutan kympin viinaa, saati elintarvikkeitakaan, saati mitään tavaraa kaupoista ilman erityisjärjestelyitä.

Itse asiaan esim Pensasaidan leikkaus, onko muuta leikattavaa, pihapuun kaatoa, maanmuokkausta etc + Tarkka osoitteenne:__________________ 


Aina helpottaa vastauksia kun olisi kyselyssä tarkka osoite (on sitten taksi tai joulupukki tai puutarhuri) niin näkisi etäisyydet, sekä mahdollisesti googlemapsista jopa ko aita. Etäisyyskin vaikuttaa aikana matkana jos olet jossain navigaattorin ulottumattomissa.

Minkäläinen pensasaita? Kuinka pitkä, kuinka paksu, mihin korkeuteen mistä korkeudesta? Jtkn olisi hyvä tietää, kun hintaa kysytään. Muuten joutuu aina vain toteamaan tuntihinnan.

Erilaiset pensasaidat vievät eri ajan + leikataanko alas vai muotoon ja mihin korkeuteen?

Kun ei tietoa mikä aita, mihin korkeuteen toiveenne ei voi kertoa tässä vaiheessa kuin tuntihinnan ja suuntaa antava arvion "sinne päin". Esim orapihlaja-aita on on kaikkein takkuisinta ja hitainta.

Kuusiaidan leikkausta varten alustava katselmus 28.4.2022 Talonmiespalvelu Tampere 




Laita kuva / video liitteenä + toivotut asiat, sekä tietenkin osoite oikein, niin että jos tiedossa on tuorre kaavamuutos niin osoitekin oikein, eikä vanhan kaavan mukaan. Kiitos.  

Mikä aita?
Mistä korkeudesta mihin?

Nyt vain arvio: Tuntityönä 6-8 t mukaan: 55€ alkava tunti + siirtymäkorvaus 50€ + työkalukorvaus (sis bensat öljyt, varautuminen terävahinkoon)

Leikkaus sateettomana päivänä aamusta alkaen, niin että tilaaja maksaja on paikalla, aloitetaan katselmuksella missä sovitaan mihin mittaan ja miten. Siinä vaiheessa palkkio käteisenä + varaumana jos 6 t ei riitä niin 6 t jälkeen lisätunneista 55€ alkava tunti. Ok?

Pihapalveluita  puutarhatöitä Tampere puiden pensaiden leikkausket ja hakettamiset STIHL GH 460 C Hakkurilla 6.5.2022 pic14



Toisinaan jos epäilee että risukkoa leikkaustuotoksia ei viitsi viedä, niin vaihtoehtoiskustannuksena voi harkita ko tuotosten hakettamista oheispalvelullani tuntihinnoittelullani + hakkurikorvauksella 100€ / päivä + siirtymäkorvaus osoitteeseenne

Pihapalveluita  puutarhatöitä Tampere puiden pensaiden leikkausket ja hakettamiset STIHL GH 460 C Hakkurilla perjantaina 6.5.2022 pic11

Yhteydenotot ensisijassa Talonmiespalvelu@gmail.com sähköpostilla kaikki toivomani asiat puolin ja toisin, sovittu?

Olavi 044-3380291 whatsup (viime hetken tarkennuksia, esim säätilanne muuttunut, katsotaan kuiva päivä tmv)

Kotitalousvähennysoikeus töistäni. Kuitti tilaussähköpostiinne.

--------------------------------

Tavoitamme korkeatkin oksistot erilaisilla kombikoneille ja pensaleikkureilla ja Stihl 135 oksaleikkurilla ( 3 m 90 cm) ulottuvuudella.

Pihametsuri Pihapuiden korkeiden oksistojen katuvarsipuiden harvennustyöt Talonmiespalvelu@gmail.com Tampere 

Pihametsuri Pihapuiden korkeiden oksistojen katuvarsipuiden harvennustyöt Talonmiespalvelu@gmail.com Tampere







-------------------------------------
Pensasaitojen leikkaukset Nokia, Tampere, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Akaa, Sastamala, Valkeakoski etc. Sinne tullaan missä maksetaan käteisellä. Pankit rulettavat joka kerta kun käyt siellä on sitten konttori tai verkkopankki. Perinteinen toiminta on nopeampaa luotettavampaa kuin erilainen tunnuslukujen räplääminen ja yhteyksien tarkistelu. Toimimme tilauksen mukaisesti maksuehtojen täyttyessä.
---------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti